Wij gebruiken cookies om jou een betere ervaring te bieden en om sitegebruik te onderzoeken. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Privacy Verklaring.

×

Veelgestelde vragen

Was u misschien hiernaar op zoek?

De Escaperoom

Voor wie is de cyberescaperoom geschikt?

Van call center medewerker of verpleegkundige tot de technisch security specialist. Ze werken allemaal met ict en cybersafety gaat hen dus allemaal aan. Onze cyberescaperoom is voor elke doelgroep geschikt. Desgewenst maken we de opdrachten zelfs op maat!

Wat zijn de kosten?

We hebben verschillende Cyber Escape Room-opties: een pop-up kubus, een caravan, een truck of we bouwen desgewenst een van uw eigen ruimtes tijdelijk om. Deze opties zetten we in als onderdeel van een pakket en op basis van uw behoefte. Dat betekent dat de kosten afhangen van de locatie, het aantal deelnemers, de hoeveelheid maatwerk en uw wensen met betrekking tot feedback en een vervolgtraject.

Wilt u de caravan huren als eyecatcher, omdat u cyber security bijvoorbeeld op een beurs of congres onder de aandacht wilt brengen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

We denken graag met u mee, dus bel ons gerust voor een kostenindicatie en meer informatie over de verschillende opties. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Voor hoeveel deelnemers is het?

Minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers per keer.

Hoe lang duurt het?

Je met proberen om binnen 30 minuten uit de escape room te ontsnappen.

Is het ook mogelijk om alleen de escape room te doen?

De Cyber Escape Room kunnen we als losstaande actie inzetten, maar het is uiteraard krachtiger om meerdere contactmomenten te gebruiken. Een mystery guest kan voorafgaand bijvoorbeeld al aantonen hoe makkelijk een vreemde uw organisatie binnenkomt en er met gevoelige informatie vandoor gaat of we kunnen in samenspraak een phishing mail versturen. We kijken graag welke opties het beste bij uw bedrijf passen.

CyberSafety4U

Wat is cyber crime?

Alles begint met menselijk falen. Dat is niet zo vreemd, want computercriminelen hebben genoeg sluwe trucjes om ons de sleutel tot de digitale achterdeur te ontfutselen. Dat doen ze onder andere door met ‘hagel’ te schieten. Bijvoorbeeld met een mailtje over een bekeuring of de levering van een pakketje. In de hele groep van ontvangers is er immers altijd wel iemand die een bekeuring of een pakket verwacht. Kortom, cybercriminelen zetten internettechnologie in om de wet van de grote getallen in hun voordeel te gebruiken.

Is mijn bedrijf een doelwit?

Zelfs met een goede voorbereiding is het vaak een kwestie van tijd voordat uw organisatie gehackt wordt. Het belangrijkste is dat u dan een plan heeft om daarmee om te gaan. Wij helpen u hiermee graag verder met onze Cyber Escape Room en praktische cybercrime-interventies. Meer informatie

Is de training eenmalig?

De verrichtingen van de deelnemers leggen we vast op video, want uiteindelijk wil je lering trekken uit de fouten die er gemaakt en uitgelokt zijn. We bespreken de resultaten van de dag op luchtige wijze in het team. We leggen ook de link tussen veelgemaakte fouten en actuele voorbeelden uit het nieuws. Deelnemers krijgen daarnaast concrete tips mee naar huis, zoals:

  • Klik niet op directe links in mailtjes, appjes en andere digitale berichten en deel gevoelige informatie nooit.
  • Ga niet in op belverzoeken, vooral als er naar persoonlijke of financiële informatie wordt gevraagd.
  • Ga bewust om met social media; een hacker haalt meer uit je online aanwezigheid dan je denkt.
  • Wees omgevingsbewust; wie hoort er wel en niet thuis in je werkomgeving?
  • Neem een stap terug. Een aanval brengt vaak een bepaalde haast en druk over; denk na of de vraag legitiem is.

Meer informatie

Wat doet CyberSafety4U?

Wij helpen u graag om de weerbaarheid van uw organisatie tegen cybercrime te vergroten. Medewerkers reageren hierdoor bewuster op alle vormen van internetcriminaliteit, zoals malware, ransomware en phishing mails en u heeft een plan voor het geval er toch iets misgaat. Dus: voorkomen én genezen.

Met doe-trainingen dagen we uw medewerkers op unieke wijze uit om vooral veel fouten te maken; daar leer je het meeste van. In onze mobiele Cyber Escape Room worden medewerkers bijvoorbeeld blootgesteld aan alle psychologische valkuilen waar cybercriminelen slim gebruik van maken. Waarom CyberSafety4U?

Maken jullie ook een plan op maat?

De Cyber Escape Room kunnen we als losstaande actie inzetten, maar het is uiteraard krachtiger om meerdere contactmomenten te gebruiken. Een mystery guest kan voorafgaand bijvoorbeeld al aantonen hoe makkelijk een vreemde uw organisatie binnenkomt en er met gevoelige informatie vandoor gaat of we kunnen in samenspraak een phishing mail versturen. We kijken graag welke opties het beste bij uw bedrijf passen. Offerte aanvragen